ProPlay

ProPlay producten zijn ontwikkeld door Schmitz Foam Products. Ze worden wereldwijd toegepast in verschillende marktsegmenten zoals sport en valbescherming voor speeltuinen.

PPInside+foto(3)

ProPlay-Sport

ProPlay-Sport is de perfect onderlaag voor hoogwaardige kunstgrasconstructies. De karakteristieken van het product voldoen de verschillende specifieke sporttechnische eisen. ProPlay bestaat uit thermisch gebonden (geslotencellig) cross-linked Polyethene foam (XPE of PEX).

Voordelen

  • – Duurzame oplossing
  • – Landurige stabiliteit
  • – Slijtvast
  • – Gemakkelijk te installeren
  • – Lange levensduur
  • – 25 jaar garantie/li>
  • – Replaces a drainage herring bone system
  • – Bespeelbaar en te installeren in alle weersomstandigheden
  • – Excellente verticale en horizontale drainage
  • – Lage kosten voor de eigenaar

 

ProPlay-Sport voldoet aan de hoogte kwaliteitseisen die gesteld worden door de professionele sportbonden zoals FIFA, FIH, GAA, AFL en de Wereld Rugby Bond. In vergelijking met andere sporttechnische onderlagen, levert ProPlay-Sport consistente en betrouwbare resultaten op het gebied van verticale deformatie en schokabsorptie gedurende haar volledige levenscyclus. Ongeacht de gebruikintensiteit. ProPlay-Sport biedt dan ook een unieke oplossing voor elk sport- en kunstgrassysteem.

Product chart sport general 2016

ProPlay-Sport is ontwikkeld als een sporttechnische onderlaag voor kunstgras sportvelden. Naast de benodigde sporttechnische karakteristieken heeft het product additionele drainage kanelen (in-plane) die ervoor zorgen dat het water adequaat wordt afgevoerd op het moment dat een kunstgrassysteem is gebouwd op een waterdichte ondergrond. Voor een snelle installatie wordt ProPlay-Sport uitgevoerd als puzzelvormige platen met expansiesleuven. Ons assortiment sportproducten: ProPlayMP, ProPlay-Ecosport, ProPlay-Sport15, ProPlay-Sport15/215, ProPlay-Sport17, ProPlay-Sport20(D), ProPlay-Sport23(D), ProPlay-HP40li, ProPlay-HP23el.

Referenties ProPlay-Sport

ProPlay voor speeltuinen

ProPlay voor speeltuinen is de perfecte onderlaag voor speeltoestellen en wordt met name toegepast om (hoofd)letsel te voorkomen bij een val, zowel binnen als buiten. ProPlay voor speeltuinen is speciaal ontwikkeld voor speeltuinen en sportvelden met kunstgras. Het biedt de actieve jeugd bescherming tegen vallen. Het geslotencellige materiaal combineert valbescherming met een uitstekende drainage, eenvoudige installatie, duurzame stabiliteit en ongeëvenaarde weerstand tegen slijtage. Vanwege de uitmunstende drainage zijn speelvelden met ProPlay in een mum van tijd weer droog en klaar om te bespelen, zelfs na een zware regenbui of langdurige regen. grafiek val INT2

* Kritische valhoogte wordt gemeten op 3.1 m, maar aangezien de maximale toegestane vrije valhoogte (in Europa) 3 meter is, wordt op het certificaat ook 3,0 meter aangehouden. Note: Bovenstaande kritische valhoogtes zijn gemeten volgens EN 1177:2008 met een kunstgrashoogte van 24 mm gevuld met 25 kg/m² silica zand.

Our range of ‘playground’ products: ProPlay25, ProPlay35, ProPlay45, ProPlay55. Bent u op zoek naar de beste oplossing voor uw kunstgrassysteem? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.