Lidmaatschappen

Schmitz Foam Products is lid van diverse non-profit organisaties die zich wereldwijd inzetten voor sport en spel.

2015_STC_Member_Logo_4C(klein)Synthetic Turf Council (STC)

Het Synthetic Turf Council werd opgericht in 2003 en is een non-profit organisatie die zich richt op het verstrekken van informatie over kunstgras. De STC vertegenwoordigd bouwers, landschapsarchitecten, testinstituten, installateurs, leveranciers van infill en andere gespecialiseerde servicebedrijven.
Klik om het STC certificate te downloaden.

IAKS Logo (klein)


International Association for Sports and Leisure Facilities (IAKS)

IAKS Wereldwijde non-profit organisatie voor professionals uit de sport-, vrijetijds- en recreatiebranche. De organisatie heeft leden in 110 landen over de hele wereld, verspreid over vijf continenten.


SAPCA logo (klein)SAPCA

SAPCA is een erkende handelsorganisatie voor de sport en spelindustrie in het Verenigd Koninkrijk. SAPCA heeft als doel het bevorderen an excellentie, professionaliteit en het voortdurend verbeteren van de gehele sector, om zo faciliteiten van hoge kwaliteit te bieden die nodig zijn op alle niveaus van sport, fysieke activiteit, recreatie en spel.

Klik om het SAPCA certificaat te downloaden.


Orange Sports Forum

Orange Sports Forum (klein)

Het Nederlandse Orange Sports Forum promoot bedrijven, organisaties en instellingen die verbonden zijn met de Nederlandse sport. Via dit platform kunnen Nederlandse organisaties contact leggen met klanten en potentiële partners in nieuwe markten.


ESTC Associate Member (klein)EMEA Synthetic Turf Council (ESTC)

De ESTC is een vereniging die zich inzet voor de kwaliteit van kunstgras en verstrekt informatie die klanten en eindgebruikers helpt om het meest geschikte kunstgrassystemen te vinden.

Klik om het ESTC member certificaat te downloaden.astm-logo(klein)

ASTM International

ASTM International is een wereldwijd erkend leider in de ontwikkeling en levering van normen. Tegenwoordig worden wereldwijd meer dan 12,000 ASTM normen gebbruikt om de productkwaliteit te verbeteren, de gezondheid en veiligheid te verbeteren, toegang tot de markt te versterken en het consumentenvertrouwen te vergroten.


ASBA Member Logo LargeAmerican Sports Builders Association (ASBA)

ASBA is een Amerikaanse organisatie voor bouwers, ontwerpers en leveranciers van materialen voor tennisbanen, atletiekbanen, natuurlijke en kunstgrasvelden, synthetische ondergronden voor binnen en buiten. De vereniging heeft momenteel meer dan 400 leden.